perjantai 10. kesäkuuta 2016

Yksi sumuinen yö...

Reilu viikko sitten oli ihana usvainen ilta. Ajelimme kameroiden kera etsien kuvattavaa ja saatiin hienoja usvaisia maisemakuvia. Ilta taittui jo yöksi ja lähdimme palailemaan kotia kohti. Ihailimme sumuisia peltoja, kaunista kesäyötä. Mieheni siinä lähellä kotiamme totesi, että tällainen usva, kun olisi joku aamu ja mentäisiin pellon reunaan kytikselle. Niin ihan varmasti kohdattais hirvi. Ehdin todeta, että olisipa melkoinen näky ja siinä samassa aloinkin änkyttää ja osoittaa sormella kaukana häämöttävää tienposkea. Ja sain vihdoin suustani ulos lauseen: 'mitä sä just menitkään sanomaan!'.

No, siellä se hirvi sitten törötti. Päätti tulla näyttämään kuinka hieno ilmestys oikeasti on siinä sumussa. Katseli ylväänä tien molempiin suuntiin, ikään kuin tähyillen tuleeko autoja ja voiko tästä ylittää. Hirvi jäi tuijottamaan meitä, kun mieheni pysäytti auton ja me tuijotimme sitä suu auki. Se katsoi vielä kerran toiseen suuntaan, tuleeko kenties autoja ja lähti ylittämään tietä. Ja katosi nopeasti metsikköön. Tilanne oli varmasti hetkessä ohi, mutta minusta tuntui, että kaikki eteni kuin hidastetussa filmissä. Tuntui, että ehdin ihastella tuota ilmestystä pidemmän aikaa. Tajusin kuitenkin räpsäistä muutaman kuvan todisteeksi ja onneksi niin tein.



 

Niin, siihen tarvittiin yksi sumuinen yö, tie ja hirvi. Pari kuvan jakoa ja blogin facebook-sivuilla räjähti. Parikymmentä uutta tykkääjää, kuva sai erittäin paljon tykkäyksiä erifoorumeilla ja blogipäivityksen tavoitettujen ihmisten määrä oli yli 20 000!!! Herranen aika. Oli siinä ihmetteleminen. Melkoinen mahti-hirvi.

Thuleian Tupa-sivustolla kerrotaan hirvestä voimaeläimenä näin:
'Oletko yhtä tarkkakorvainen kuin hirvi? Huomaatko mitä selkäsi takana puhutaan? Pyrkiessäsi tavoitettasi kohden luota vaistoihisi ja mene rohkeasti vastatuuleen. Kuulostele ja haistele, miltä asiat ja ihmiset vaikuttavat. Hirven voima antaa ihmiselle kyvyn tutkia tilanteet äänettömästi ja nopeasti. Usein yksi silmäys antaa oikean kuvan huoneessa olevista ihmisistä ja sisäinen ääni puhuu vahvan tietävästi. Omiin vaistoihin on syytä luottaa.'

Ja taas on yksi eläinkohtaaminen tuonut paljon uusia tuulia ja mahdollisuuksia elämään. Mm. heti seuraavana päivänä pärähti sähköpostiini työkeikkaa, johon tartuin oitis. Niistä lisää myöhemmin. Tälläkin kohtaamisella oli tarkoituksensa. <3

 

 Tässä vielä se kuuluisa kuva.. ;)


Lähde:
http://www.thuleia.com/hirvi.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti